Leonardo In Giro To-Go Food Container - verde

Product Details

Merk: LEONARDO
Model: 029253
EAN: 4002541292537
Beschikbaarheid: Op voorraad

Er is een groeiende trend met vraag naar gezonde maaltijden en drankjes die vers worden bereid en onderweg of op de werkplek kunnen worden gegeten, in combinatie met milieuvriendelijke verpakkingen.
LEONARDO geeft de mega-trend TO-GO een eigen draai. De focus ligt op de behoeften van duurzaamheid, plezier en gezondheidsbewustzijn. De IN GIRO-serie biedt een veelzijdig concept voor drankjes en voedsel dat alle voordelen van modern en bewust genieten combineert met praktische functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. De voedselveilige containers zijn geschikt voor alle levensmiddelen die vers worden getransporteerd en geconsumeerd. 

Met dit aantrekkelijke ontwerp wordt het nog makkelijker om overal van eigen gerechten te genieten. De containers zijn geschikt voor alle soorten voedsel en houden alles heerlijk vers. Er is ook ruimte voor een speciaal afsluitbaar bakje voor bijvoorbeeld sauzen, dips of croutons. Het siliconen omhulsel zorgt voor bescherming en een goede grip.

De Food Container heeft een inhoud van 600 ml en een doorsnede van 10 cm en is verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren.
Vaatwasmachinebestendig (met en zonder siliconen omhulsel) en geschikt voor gebruik in de magnetron. BPA-vrij, geur- en smaakneutraal