Leonardo In Giro To-Go Fles - 0,5L - beige

Product Details

Merk: LEONARDO
Model: 029232
EAN: 4002541292322
Beschikbaarheid: Op voorraad

Er is een groeiende trend met vraag naar gezonde maaltijden en drankjes die vers worden bereid en onderweg of op de werkplek kunnen worden gegeten, in combinatie met milieuvriendelijke verpakkingen.
LEONARDO geeft de mega-trend TO-GO een eigen draai. De focus ligt op de behoeften van duurzaamheid, plezier en gezondheidsbewustzijn. De IN GIRO-serie biedt een veelzijdig concept voor drankjes en voedsel dat alle voordelen van modern en bewust genieten combineert met praktische functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp.

De drinkflessen van borosilicaatglas zijn uitermate geschikt om koude dranken overal mee naartoe te nemen. De flessen liggen goed in de hand en passen in bijna iedere bekerhouder. Uiteraard hebben deze veelzijdige flessen ook weer een bijzondere LEONARDO-uitstraling.
De lus in de dop van de fles maakt gemakkelijk transport en bevestiging aan tassen mogelijk. De siliconen laag is antislip, voelt aangenaam aan en maakt de producten bijna onbreekbaar.

De fles heeft een inhoud van 0,5L en een doorsnede van 8 cm.
Vaatwasmachinebestendig (met en zonder siliconen omhulsel) en geschikt voor gebruik in de magnetron. BPA-vrij, geur- en smaakneutraal.