-0%

Leonardo In Giro To-Go Beker - 470 ml - azzurro

Product Details

Merk: LEONARDO
Model: 029219
EAN: 4002541292193
Beschikbaarheid: Op voorraad

Er is een groeiende trend met vraag naar gezonde maaltijden en drankjes die vers worden bereid en onderweg of op de werkplek kunnen worden gegeten, in combinatie met milieuvriendelijke verpakkingen.
LEONARDO geeft de mega-trend TO-GO een eigen draai. De focus ligt op de behoeften van duurzaamheid, plezier en gezondheidsbewustzijn. De IN GIRO-serie biedt een veelzijdig concept voor drankjes en voedsel dat alle voordelen van modern en bewust genieten combineert met praktische functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp.  

Deze stijlvolle serie is gemaakt van isolerend dubbelwandig glas, waardoor uw warme dranken langer warm blijven. Daarnaast zorgt de dubbele wand ervoor dat u uw vingers niet brandt. Met het 360-graden-drinkdeksel kunt u aan alle zijden uit de beker drinken en het deksel dient tevens als druppelstop. Afhankelijk van de grootte kan de beker thuis worden gevuld met een koffiepadapparaat of een volautomatische machine.

De beker heeft een inhoud van 470 ml en een doorsnede van 9 cm.
Vaatwasmachinebestendig (zonder siliconen omhulsel) en geschikt voor gebruik in de magnetron. BPA-vrij, geur- en smaakneutraal.