U kunt als retailer inloggen en bestellen.

Typisch Thuis Tip

RIG-TIG Parmezaan Molen

De Typisch Thuis Tip van deze week! De Parmezaan molen van RIG-TIG. Geraspte Parmezaanse kaas is vaak de 'Kers op de taart' als het gaat om salades, carpaccio, oven- en pastagerechten! Met deze praktische molen van RIG-TIG by Stelton wordt het nog eenvoudiger om te genieten van de smaak van ItaliĆ«. Ook is de molen hygienisch; wanneer je met eters aan tafel zit, hoeft niet iedereen dezelfde kaas aan te raken. En daarnaast zijn de krassen op je vingers door een ouderwetse rasp ook verleden tijd! 

We zullen u via onze webshop wekelijks op de hoogte houden van leuke, originele, mooie en handige items uit ons assortiment; de Typisch Thuis Tips!

Nieuwe klant.

Een account aanmaken voor uw winkel of webshop

Bent u een bestaande klant van Typisch Thuis, of bent u in het bezit van een BTW nummer en wilt u klant worden van Typisch Thuis voor het bestellen van producten uit ons assortiment? Dan kunt u uw bedrijf hier registreren. Door een account aan te maken kunt u sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kunt u uw eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Verder

Terugkerende klant.